Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان گفت: «جشنواره جوان لاهیجان با هدف شناسایی جوانان فعال، مستعد و توانمند و ارائه کمک برای شکوفایی بیشتر و شناسایی آنان در حال طراحی و انجام است.»

سیروس بیدریغ در حاشیه جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره جوان لاهیجان که با حضور شهردار، رؤسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و  ورزش و جوانان این شهرستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، برگزار شد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در لاهیجان اظهار کرد که جوانان چشم و امید آینده روشن ایران اسلامی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: «انقلاب اسلامی دارای اهداف و آرمان‌های بلندی است و این اهداف باید به درستی و با حفظ امانت به نسل‌های آینده انتقال یابد و یکی از اهداف، تکریم جوانان و رسیدگی به امور آنهاست.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با بیان اینکه این جشنواره با هدف شناسایی جوانان فعال، مستعد و توانمند در این شهرستان و ارائه کمک برای شکوفایی بیشتر و شناسایی آنان در حال طراحی و انجام است، افزود: «با همت حجت‌الاسلام سیدجواد سلیمانی، امام جمعه و دبیر شورای فرهنگی شهرستان این جشنواره برگزار خواهد شد.»

بیدریغ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان را یکی از بزرگترین مراکز فرهنگی شهرستان دانست و ادامه داد: «این واحد دانشگاهی با دارا بودن بیش از 7 هزار دانشجو که تقریبا اکثرشان از قشر جوان این مرز و بوم هستند، یکی از  بزرگترین مراکز تاثیر‌گذاری فرهنگی و اجتماعی در سطح گیلان و شهرستان لاهیجان است و به این علت این‌جانب به نمایندگی از  واحد و سایر مراکز آموزشی عالی شهرستان به‌عنوان دبیر جشنواره علمی جشنواره انتخاب شده‌ام.»

به گزارش آنا، در این جلسه مسعود کاظمی شهردار لاهیجان، نگار نادری رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، فروغ اسلام‌‌پرست رئیس اداره جوانان و تربیت بدنی و سایر کارشناسان به بررسی مسائل مرتبط با جشنواره پرداختند.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: شهردار لاهیجان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان جوانان مستعد جشنواره جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۶۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک از شناسایی ۵۰ سازه ناایمن در اراک خبر داد و گفت: همچنین برخی از ساختمان‌های در حال ساخت ایمنی مورد نیاز را رعایت نمی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سید وحید میرنظامی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهر اراک از فقر تفرجگاهی رنج می‌برد به همین دلیل سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان و امسال هم به همین میزان اعتبار برای موزه تنوع زیستی اختصاص یافته است‌.

وی با بیان اینکه شورا در این دوره نگاه تخصصی دارد و مسائل را به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می‌دهد افزود: یکی از مواردی که مورد انتقاد و پیگیری این دوره از شورای شهر قرار دارد، فقر نیروی انسانی متخصص در شهرداری اراک است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: اگر با این رویه عمل کنیم شهرداری‌ها از نیروی متخصص و کارآمد تهی می‌شود.

میرنظامی با بیان اینکه آزمون استخدامی شهرداری از سال ۱۳۹۲ برگزار نشده است گفت: در سال‌های گذشته نیروی انسانی از مجاری مختلف وارد این نهاد شده‌اند، شهرداری اراک نیاز به نیروی کارآمد و متخصص دارد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره شورا موضوع آلودگی شهر اراک در جلسه‌های مختلف پیگیری و صدای مردم به گوش مسئولین رسانده شد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه اعضا شورا به عنوان نمانده مردم همه تلاش خود را برای رساندن دغدغه مردمی به کار گرفته‌اند گفت: شورای ششم اسلامی شهر اراک، علاوه بر انجام برنامه‌های ترسیم شده خود، عملیاتی کردن اقدامات انجام نشده از دوره‌های قبل را عهده دار شده است.

میرنظامی از شناسایی ۵۰ سازه ناایمن در اراک خبر داد و افزود: همچنین برخی از ساختمان‌های در حال ساخت ایمنی مورد نیاز را رعایت نمی‌کنند.

وی تاکید کرد: پاساژهای اسلامی، فردوسی و طلا از جمله مراکزی هستند که به ایمن‌سازی نیاز دارد، البته این مهم توسط اعضا از دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: ساماندهی قراردادهای شهرداری، صیانت از حقوق مردم، سنددار کردن املاک شهرداری از جمله اقدامات این دوره از شورا است.

میرنظامی، یکی دیگر از اقدامات شورای ششم شهر اراک را تکمیل و افتتاح بزرگترین و مجهزترین زورخانه غرب کشور برشمرد.

وی تصریح کرد: وجود مشکلات کشتارگاه اراک، ناشی از بی مسئولیتی این واحد تولیدی در قدیم بوده اما در شورای ششم، پیگیری لازم در مباحث بهداشتی و پساب انجام شده است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه همه صنایع آلاینده عوارض پرداخت نمی‌کنند خاطر نشان کرد: تعدادی از این صنایع شناسایی نشده‌اند اما اغلب صنایع آلاینده شناسایی شده تنها نیم درصد پرداخت عوارض دارند، در صورتیکه عوارض آلایندگی از نیم تا یک و نیم درصد است.

میرنظامی ادامه داد: اداره‌کل حفاظت محیط زیست باید این موضوع را بررسی و صنایع را ملزم به پرداخت حق واقعی عوارض آلایندگی کند.

کد خبر 749845

دیگر خبرها

  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • حضور پیشکسوتان تیم ملی فوتبال در اردوی آزادکاران جوان
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • برگزاری جشنواره ملی منتظران در شهرستان قصرقند
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • ۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است