Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@10:23:12 GMT

امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه به جامعه معرفی شود

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۰۷۰۰

امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه به جامعه معرفی شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با بیان اینکه این دانشگاه دارای امکانات و ظرفیت‌های مناسبی در استان و کشور است بر معرفی ظرفیت‌‌ها به جامعه در راستای جذب دانشجو تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، سیروس بیدریغ در نخستین جلسه کارگروه تبلیغات و جذب دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در سال جدید اظهار کرد: آن چیزی که موجب سرزندگی و ادامه حیات در دانشگاه می‌شود، وجود دانشجویان است و دانشجویان ولی‌نعمت دانشگاه‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه با وجود تمام تلاش‌های صورت‌گرفته، همچنان بزرگ‌ترین منبع مالی دانشگاه‌ها شهریه دانشجویی است، ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی در حال حرکت به سمت توسعه درآمدهای غیرشهریه‌ای به‌ویژه درآمدهایی که از طریق حل مشکلات جامعه به دست می‌آید، است؛ ولی همچنان بزرگ‌ترین منبع دانشگاه‌ها شهریه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با بیان اینکه این دانشگاه دارای امکانات بی‌نظیر در سطح استان و کشور است، افزود: واحد لاهیجان دارای بیش از ۴۰۰ عضو هیئت علمی و کارمند است و بیش از 8۰ کارگاه، آزمایشگاه، سالن‌های ورزشی، خوابگاه، سلف‌سرویس و سایر امکانات آموزشی پژوهشی و رفاهی در این واحد وجود دارد و وظیفه است که این امکانات را به جامعه معرفی کنیم.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با بیان اینکه جامعه امروز به رعایت استانداردهای آموزشی، پژوهشی و ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت حساس و مطالبه‌گر است، توضیح داد: در این چند سال تلاش بسیار شده است که با صنایع استان ارتباط برقرار، مشکلات احساس و پروژه‌ها و پایان‌نامه‌ها به آن سمت هدایت شود و دانشجویان درگیر مسائل جامعه شوند تا از این طریق به درآمدزایی بیشتر برسیم.

بیدریغ با بیان اینکه در دو سال اخیر واحد لاهیجان در جذب دانشجویان جدید عملکرد مطلوبی داشته است،  تصریح کرد: در دو سال اخیر با راه‌اندازی مرکز مشاوره کنکور سراسری و انتخاب رشته به‌عنوان نخستین واحد در استان گیلان و رفع عیوب این مرکز در سال گذشته دانشجویان خوبی جذب دانشگاه شده‌اند.

تبلیغات و جذب دانشجو باید در بستر فضای مجازی صورت گیرد

وی امسال را  سال حساسی دانست و بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا امسال روند تبلیغات و جذب باید در مقایسه با سال‌های گذشته متفاوت باشد و بیشتر باید در بستر فضای مجازی صورت گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با بیان اینکه این دانشگاه ازجمله واحدهای موفق در اجرای آموزش برخط و اجرای طرح تعاون بود، ادامه داد: در شرایط کنونی می‌توان از تجربه‌های موفقی که در فضای مجازی و برگزاری امتحانات به‌صورت طرح تعاون داشتیم، استفاده کرد و مسئله قطعی آن است که شیوه تبلیغ و جذب در فضای مجازی باید در مقایسه با سایر شیوه‌های تبلیغی پررنگ‌تر باشد.

بررسی شیوه‌های تبلیغ در فضای مجازی، راه‌اندازی کمیته‌های تبلیغاتی در سطح دانشکده‌ها و راه‌اندازی بخش مشاوره و انجام جلسات با مدیران مدارس ازجمله مواردی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش آنا، نخستین جلسه کارگروه تبلیغات و جذب دانشجویان در سال جدید با حضور جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد.

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان طرح تعاون آموزش برخط جذب دانشجویان کارگروه تبلیغات دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان تبلیغات و جذب فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۰۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران

به گزارش همشهری آنلاین،‌ صدها دانشجوی آمریکایی در پی اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه بازداشت و از دانشگاه اخراج یا تعلیق شدند، معاون وزیر علوم کشورمان از پذیرش دانشجویان آمریکایی اخراجی در دانشگاه‌های ایران خبر می‌دهد.

پلیس آمریکا در روزهای گذشته، صدها دانشجوی معترض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه را بازداشت کرد، روسای دانشگاه هاروارد، ام. آی. تی، پنسیلوانیا و ماساچوست هم به خاطر اینکه در دانشگاه‌های تحت مدیریت‌شان دانشجویان از فلسطین حمایت کردند دادگاهی و عده‌ای از دانشجویان و اساتید اخراج شدند.

دانشگاهیان ایران اعم از دانشجویان، اساتید و مسؤولان در حمایت از هدف دانشجویان آمریکایی در پشتیبانی از مردم غزه و اعتراض به استکبار در تجمعاتی شرکت کردند.

رؤسای دانشگاه‌های بزرگ کشور نیز ضمن حمایت از دانشگاهیان معترض آمریکایی، برای پذیرش اخراجی‌ها اعلام آمادگی کردند که این دانشجویان را با همان شرایطی که در کشور خودشان تحصیل می‌کردند پذیرش کرده و تسهیلات و امکانات تحصیل در اختیارشان قرار می‌دهند.

علی خطیبی معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با بیان اینکه جامعه ایرانی اسلامی به معنای واقعی به محیط علم و عالم اهمیت می‌دهد و حرف‌های ما شعار نیست، می‌گوید که در سال ۱۴۰۱ دانشگاه‌های ما دچار بحران شد ولی هیچ نیروی نظامی داخل دانشگاه نشد و هیچ دانشجویی آسیب ندید اما ببینید در آمریکا چه خبر است.

وی عنوان می‌کند که درب دانشگاه‌های ایرانی به روی تمام افرادی که در دانشگاه‌های آمریکا محروم از تحصیل یا تعلیق شدند، باز است و هزینه تحصیل این دانشجویان رایگان است.

کد خبر 849003 منبع: فارس برچسب‌ها دانشگاه‌های ایران دانشگاه - دانشجو خبر ویژه ایالات متحده آمریکا فلسطین

دیگر خبرها

  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم