Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در خانه ملت شرایط بیمارستان پیروز در هنگام افتتاح را استیبل ندانست و گفت: در حوزه‌های تخصصی سیاست باید قرنطینه شود زیرا در این صورت نمی‌توانیم در عرصه‌های تخصصی و عملیاتی به‌خوبی عمل کنیم و نتیجه‌اش عدم وجود چارت سازمانی در بیمارستان پیروز می‌شود.

رسول فرخی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با بیان اینکه باید در کشور به سختی‌های بعضی از مشاغل توجه شود، اظهار کرد: در کشور بعضی از مشاغل به‌مانند پرستاری دارای سختی کار بسیار زیاد آن‌هم در ایام کرونا هستند که باید به‌اندازه این سختی‌ها برای آنان امکانات لازم را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر لزوم تجهیز دو بیمارستان موجود در شهرستان لاهیجان گفت: در اسناد بالادستی لاهیجان و‌ با توجه به برنامه پنجم بنا بود دو بیمارستان لاهیجان تجهیز و یک بیمارستان جامع هم افتتاح شود ولی متأسفانه دو بیمارستان لاهیجان تعطیل ‌یک بیمارستان افتتاح شد که هنوز تکمیل‌نشده و در بحران کرونا ما را با مشکلاتی مواجه کرد.

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در خانه ملت از تأسیس دو رشته پزشکی در دانشگاه آزاد لاهیجان خبر داد و تصریح کرد: در دیداری که اخیراً با وزیر بهداشت داشتم چهار دستور در حوزه بهداشت و درمان برای شهرستان لاهیجان گرفتیم که یکی از این موارد تأسیس دو رشته پزشکی و دندان‌پزشکی در دانشگاه آزاد این شهر بوده است.

فرخی با اشاره به لزوم توجه به عدم آزمون‌وخطا در گام دوم انقلاب بیان کرد: باید ظرفیت‌ها و مشکلات در هر حوزه را شناسایی کرده و نسبت به تقویت ظرفیت و رفع مشکلات تلاش کنیم لذا و بر همین اساس برای رفع مشکلات بیمارستان پیروز جلسات متعددی را در استان و حتی کشور برگزار کردیم.

وی با تأکید بر اینکه در اعلام مشکلات حوزه بهداشت و درمان باید بی‌پرده صحبت کرد، افزود: مهم‌ترین عامل در توسعه یک جامعه توجه به حوزه بهداشت و درمان است و باید برای رفع این مشکل بسیار بی‌پرده صحبت کرده و به‌طور شفاف مشکلات را بیان کنیم.

نماینده مردم شهرستان لاهیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره از وضعیت بد اورژانس بیمارستان ۲۲ آبان سابق لاهیجان گفت: در بازدیدی که از اورژانس بیمارستان ۲۲ آبان سابق در این شهرستان داشتیم در طبقه پایین مرکز آزمایش بیماران کرونایی بوده است ولی آیا اورژانس لاهیجان امکان رسیدگی به بیماران کرونایی و یا تصادفی را دارد؛ لذا از رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان درخواست دارم هرچه سریع‌تر این مشکل را برطرف کند.

فرخی با ابراز تأسف از جایگاه شهرستان لاهیجان در حوزه بهداشت و درمان تصریح کرد: دوستان دانشگاه علوم پزشکی از نقاط قوت و اقدامات مؤثر انجام‌شده در لاهیجان گفتند ولی این تلاش‌ها دارای هدف‌گیری و جهت‌گیری‌های مناسب نیست زیرا لاهیجان دارای رتبه ۱۵ در حوزه امکانات بهداشتی است.

وی شرایط بیمارستان پیروز در هنگام افتتاح را استیبل ندانست و خاطرنشان کرد: در حوزه‌های تخصصی سیاست باید قرنطینه شود زیرا در این صورت نمی‌توانیم در عرصه‌های تخصصی و عملیاتی به‌خوبی عمل کنیم و نتیجه‌اش عدم وجود چارت سازمانی در بیمارستان پیروز می‌شود.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه آزاد لاهیجان حوزه بهداشت و درمان بیمارستان پیروز شهرستان لاهیجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۷۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی

به گزارش وزارت بهداشت، ابوالفضل باقری فرد درباره برگزاری پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی گفت: در این آزمون ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم هستند که در ۲۵ رشته تخصصی رقابت کردند.

وی با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون در نیمه دوم خرداد اعلام خواهد شد، خاطر نشان کرد: کارنامه حاوی نمره و رتبه داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی تا یک ماه بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار می گیرد تا بتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، تغییرات در برنامه دستیاری را موجب بهبود مشارکت خواند و تصریح کرد: امسال تغییراتی در برنامه دستیاری ایجاد کردیم تا موجب افزایش انگیزه در دستیاران شود که از مهمترین آن می‌توان به افزایش دستمزد دستیاران، کاهش شیفت های کاری اشاره کرد و اقدامات دیگری که در حال برنامه ریزی است.

باقری فرد افزود: امسال با مصوبه وزارت بهداشت، در بعضی از رشته های مورد نیاز کشور مانند جراحی قلب، جراحی قفسه صدری، جراحی کودکان افراد هم در مقطع تخصص و هم فوق تخصص می توانند وارد رشته شوند. سال گذشته تعداد زیادی از صندلی های خالی با همین شیوه تکمیل شد و امسال نیز این اقدام صورت خواهد گرفت.

پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، شهرکرد، اردبیل، شیراز، ارومیه، کرمان، اصفهان، کرمانشاه، اهواز، گلستان، بندرعباس، گیلان، بوشهر، لرستان، بیرجند، مشهد، تبریز، مازندران، همدان، زاهدان، شهیدصدوقی یزد، سمنان، قزوین، کاشان، کردستان، قم و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران با بیش از ۱۲ هزار داوطلب برگزار شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟